networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, November 29, 2013

Johor Pertimbang Kenaikan Gaji EXCO dan ADUN Dengan Kadar MUNASABAH - @KhaledNordin


Sebagaimana yang telah dilaksanakan di Kedah Selangor..Penang dan Johor bakal memepertimbangkan kenaikan gaji Exco dan ADUN mereka..

Bezanya Johor tidak rakus seperti Selangor..MB Khalid Nordin Umum akan naik dengan kadar munasabah...
Kerajaan negeri Johor sedang mempertimbangkan untuk menaikkan kadar gaji EXCO dan elaun Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) negeri ini. 
Menteri Besar, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin, berkata kadar berkenaan dijangka dinaikkan pada kadar munasabah dan tidak melampau seperti dibuat pihak lain. -BH
HE : Naik gaji tu boleh tapi agak-agaklah....kalau nak bandingkan MB Selangor dengan Johor jauh panggang dari Api...Johor tak perlu Penasihat RM 1...ada Penasihat Ekonomi..bila dah dapat keputusan gaji MB naik jam tulah Nuar nak komplain mahal...tak cekap langsung jadi penasihat Ekonomi...


Penasihat Ekonomi kata kenaikan gaji tinggi...penasihat apa macam ni...dah umum baru nak bersuara...sepatutnya masa peringkat cadangan dia dah cakap...nuar...nuar!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA