networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, November 7, 2013

PANAS!!! PAS Kantoi SMS Blasting Tuduh BN Kaki Fitnah!!

Nama je parti yang perjuangkan Islam..tapi perangai macam syaitan..sendiri blast sms..sendiri cakap BN yang punya kerja..

Bukan tak boleh buat copy dan paste mcm ni..biasanya yang buat sms blasting ni amalan PAS..

Adalah amat mustahil sms tu tak hilang setelah sejak bln mei dulu...

Pembangkan cuba mainkan sentimen supaya rakyat keliru dan akhirnya menuduh BN yang buat kerja...

Setahu aku..masa PRU lepas...BN xada guna pun nama parti komponen..kita guna 1 label sahaja iaitu Barisan Nasional...

Sudahlah pembangkang...ucapan Maal Hijrah pun jadi bahan propaganda!!!sesat dah ni!!!PASs jangan lupa dan jangan buat2 tak tahu isu Comango!!!xkan diam je kot!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA