networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Wednesday, November 27, 2013

Pro Mahasiswa UM Rakus Simbah Cat Rumah Sendiri?!! Lepas Tu Tuduh @PenggerakUM ? #PRKampus @RazaliIbrahim @TunFaisal


Sabotaj konon...padahal nak create mileage supaya mahasiswa simpati..lepas tu buatlah sentimen kononnya Penggerak UM yang buat..macam tu?Kalau dah namanya Pro Mahasiswa..mainan mereka memang menipu helah...

Tengok jelah gameplan sifu mereka Pakatan Rakyat masa PRU 13..macam-macam fitnah mereka buat..kononnya peti undi tak jagalah...pengundi bangla lah...last..last mengaku sendiri...

Tak tahulah berapa banyak dosa yang mereka dah lakukan sepanjang PRKampus ni..setiap kali PRK mesti Pro Mahasiswa lakukan bende bodoh..ni semua nak dapat mileage cara mudah..supaya orang simpati...

Siang tadi aku ada post artikel yang Pro Mahasiswa amal budaya rasuah yang mana telah melanggar peraturan Pilihan Raya..boleh rujuk SINI ..aku syorkan Penggerak UM buat lapuran dan laporkan kesalahan ini kepada JK Tatatertib supaya undang-undang dapat ditegakkan...

Untuk makluman semua Pro Mahasiswa memang suka merekayasa cerita..tak percaya?tengok gambar di bawah...


Setiap kali PRK mesti diorang buat bende bodoh....tak macam Penggerak UM..mereka pun berkempen juga...tapi lebih matang..tengok kempen mahasiswa Penggerak UM di bawah...matangkan?


HE : Dah kenal calon Penggerak UM?besok jangan lupa pilih calon-calon ini tau...aku bukan rasuah..tapi tolong kempen..maaflah..tak ada cokelat untuk dirasuah...kalau nak cokelat rasuah p mintak kat Pro Mahasewel..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA