networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, November 27, 2013

TERKINI!!! DAP Senai Kantoi Berselindung Dibalik Pendaftaran Pengundi!!! #PRU14.. @KhaledNordin Alert!!! SPR Pun Ada Agen DAP Ke?!!!


Peergh!!punyalah bijak DAP Kafir ni bergerak untuk persediaan PRU 14...nampak sangat mereka ini betul-betul mahu tawan Johor!!

Pakatan tahu yang orang Melayu dan India setia bersama BN..maka mereka menggunkan sepenuhnya pengundi Cina DAP dan sikit Melayu PKR dan PAS untuk tawan Johor..

Sebab itulah Md Sabu kata..jika Melayu menyokong PAS,Johor jatuh ke tangan pakatan...Cina sudah semestinya menyokong DAP..

Jadi Melayu dan India sedarlah..tengok balik mengapa 11 orang PKR keluar parti kerana mereka sedar yang mereka telah ditipu...aku tak nak lebih ramai yang ditipu...

HE : Haramjadah betul..guna pendaftaran pengundi untuk dapat undi...SPR pun ada agen DAP ke?

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA