networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, November 21, 2013

TERKINI : DS @Azalina Pertahankan Lawatan Datin Seri Rosmah Ke Qatar...

KUALA LUMPUR 20 Nov - Ahli Parlimen Pangerang, Datuk Azalina Othman Said hari ini menegaskan bahawa kehadiran Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor ke satu jemputan di Qatar bukan sebagai wakil kerajaan seperti yang didakwa oleh pembangkang.

Azalina berkata, isteri Perdana Menteri itu dijemput secara peribadi oleh Persatuan Perniagaan Wanita Qatar untuk menjadi tetamu pada program di Qatar tersebut dan ianya tidak ada kena mengena dengan dasar kerajaan.

"Tiada langsung dinyatakan bahawa beliau hadir atas dasar kerajaan dan beliau dijemput secara peribadi.

"Beliau dijemput sebagai tetamu dan merasmikan Forum Antarabangsa Usahawan Wanita Qatar dan beliau telah menerima anugerah semasa majlis tersebut," katanya ketika perbahasan di Dewan Rakyat di sini.

Semalam, Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Shahidan Kassim menjelaskan, lawatan tersebut adalah jemputan rasmi dan isteri Perdana Menteri telah menjalankan tanggungjawabnya sepanjang lawatan tersebut.

"Kita patut berbangga kerana sebuah kerajaan menjemput isteri perdana menteri, rakyat Malaysia patut berbangga.

"Lawatan tersebut bukan seronok-seronok, tapi isteri perdana menteri telah menjalankan tanggungjawabnya," katanya.

Tambahnya lagi,  hasil lawatan tersebut akan didedahkan kepada umum kerana hasil lawatan itu merupakan satu perkara yang menguntungkan serta sangat positif. -RakyatNews

HE : Aku akan share laporan hasil lawatan Datin Sri Rosmah ke Qatar sedikit masa lagi..tunggu!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA