networkedblogs

Bersahabat..

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

Anwar Perlu 5 Minit Jer Untuk Menipu...

Wednesday, December 11, 2013

Gambar Proton Baru Kacuk Honda Accord?Biar Gambar Bicara....









1 comment:

Anonymous said...

After more than 27 years in the automotive the day Proton has to re badge a Honda to stay in game,we are back to square one.

27 tahun dahulu kita MEMULA kan Proton dengan re badging kereta Mitsubishi apa bezanya sekarang,kerana nak lanjutkan lagi NAP untuk protect Proton,harga kereta bermutu dan murah dari Jepun dan Europe di maintain kan harga MAHAL mereka.

Kalau lah Proton di ibaratkan sebagai sebuah university,lepas 27 tahun mengajar anak muridnya,mereka HANYA tahu EJA huruf tapi tak tahu BACA.

TUTUP lah Proton tu. Kalau Dr M boleh buat keputusan silap memileh Anwar Ibrahim sebagai Timbalan nya,keputusan untuk membuat kereta national pun SATU kesilapan,yang membebankan rakyat kerana low quality dan makan minyak banyak. Berapa lama rakyat kena support 300 vendor Proton yang duk buat duit banyak tapi tak improve QUALITY.
Good reliable and cheap cars does EXIST untuk rakyat to enjoy. Tak kan pak menteri dan kaum keluarga mereka saja boleh enjoy.Hapuslah AP tu.

alfie

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA