networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, December 28, 2013

PANAS!!!! Akaun Twitter @AnwarIbrahim Di Hack? Favourite Gambar Lelaki GAY Sedang Kolom...KAHKAHKAH!


Apa kejadahnya seorang lelaki Islam nak favourite gambar lucah lelaki sedang kolom xxxxx...gambar tersebut memang jijik...menghairankan juga...macamana Akaun twitter Anwar kena hack...kahkahkah!!!!

Adalah 1 dosa besar mengatakan Anwar gay...tapi gambar ni apa?mesti kena hack...tak percaya klik sini...tu pun kalau dia tak buang lagi...kehkehkeh







1 comment:

Rakyat News said...


Assalamualaikum,


Kami meminta jasa baik agar dapat menyenaraikan Rakyat News dalam blog list anda.

Sekian, Jutaan Terima Kasih.


Rakyat News

http://www.rakyatnews.my/

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA