networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Friday, December 13, 2013

PELIK BILA ISYARAT #LOSER DIFAHAMI #LIFESTYLE...


The loser is a hand gesture made by extending the thumb and index fingers, leaving the other fingers closed to create the letter L, interpreted as "loser", and generally given as a demeaning sign.[1] Sometimes this is accompanied by raising the hand to the giver's forehead,[1] and sometimes it is done as you rest your head in your hands. The gesture was popular in the 1990s, partly popularized by the movies Ace Ventura: Pet Detective[2] andThe Sandlot.


Usage of a "L" handsign in specific contextsEdit


The gesture is used in the logo of Glee to form the logo's L, and is used as a sign of affection among the fans of that show ('Gleeks').

In Montenegro it is used by the liberals and enjoys wider use since the breakup of Yugoslavia.

In the Philippines, it was used by supporters of Corazon Aquino during her presidential candidacy against the then-President Ferdinand Marcos, the "L" gesture meaning "laban" (translated, "fight" or "contest" which could refer to fighting against Marcos). It was readopted during the presidential campaign of Benigno Aquino III, son of Corazon Aquino.

Pro-wrestler Zack Ryder uses the gesture as one half of his own "Long Island" sign ("L" gesture on his right hand means "Long" and an extended index finger on his left hand means "Island").
See alsoEdit

ReferencesEdit

Sources
Armstrong, Nancy; Wagner, Melissa (2003). Field Guide to Gestures: How to Identify and Interpret Virtually Every Gesture Known to Man. Quirk Books. ISBN 1-931686-20-3.
Notes

Armstrong; Wagner (2003), p. 69
Armstrong; Wagner (2003), p. 68


HE : Aku jadi hairan...simbol L yang digunakan adalah bermaksud 'loser'...tapi tafsiran ini difahami sebagai simbol 'lifestyle'...ibarat keluar jari hantu untuk tunjuk isyarat lucah...tapi tafsiran difahami ialah 'good'..kan pelik bunyinya tuh...lainlah kalau simbol '7'...atau 'L' terbalik..simbol tu hanya untuk Tok Mat Maslan jer....hehe!

Khas untuk Tok Mat Maslan je simbol ni!!!
Kihkihkih!tak sama dengan simbol Loser...


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA