networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, December 22, 2013

Wartawan TV 3 Tersasul Jadi Bahan Mainan Beruk Pee Ar...


Wartawan TV3 tersasul sebut MCA jadi UMNO dan salah sebut PR jadi BN pn boleh buat cai lompat gembira...bagi aku mudah jer...tak semua wartawan TV 3 arif politik...tapi semua wartawan pro pembangkang kaki spin...maklumlah TV 3 semua ada...nasional ada..agama ada..politik ada...sukan ada..luar negara ada...lainlah cai...mereka hanya tahu Fitnah dan Spin Salah BN jer...


Wartawan tu mungkin tak biasa cakap pasal politik...so adatlah buat silap...tersasul lebih elok dari niat fitnah dan kaki spin macam wartawan pembangkang...

1 comment:

Anonymous said...

Mungkin dia niat begitu, mungkin.....sekarang yang sokong pembangkang banyak, nak heran apa, harap kerajaan jangan syok sendiri,buatlah yang terbaik untuk rakyat.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA