networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, February 4, 2014

ADUN PKR Letak Jawatan Hanya Propaganda POYO Pakatan!


Ramai blogger2 Pro Gomen amik story ni..bila kita dh pick up mereka pun tuduh kita buat fitnah..padahal belakang cerita sapa tau kan mereka yang rancang buat surat tipu tu..aku syak jer...

Kita pun boleh buat surat macam tu kalau kita nak...contohnya kita katalah kata Hassan Malek letak jawatan..bila pembangkang pick surat macam ni apa lagi kita tuduhlah Pakatan fitnah..

Pakatan ni bab merancang letak jawatan memang pandai..yang betul ke tak betul 2...2... mereka pandai..

Baca kenyataan rasmi tentang peletakan jawatan K7 dibawah...aku hanya gelak kecil...kikiki

Assalamualaikum dan salam hormat,

KEADILAN telah menerima berita yang kononnya YB Kesavan A/L Subramaniam, ADUN Hutan Melintang, telah menghantar surat yang mengisytiharkan beliau keluar KEADILAN.

Setelah mendapat penjelasan daripada YB Kesavan, KEADILAN mengesahkan bahawa beliau tidak pernah menghantar surat tersebut dan tidak keluar parti. YB Kesavan juga dinasihatkan agar membuat laporan polis berkenaan surat palsu tersebut.

Sekian, terima kasih.

Fahmi Fadzil
Pengarah Komunikasi KEADILAN

Dihantarkan kepada anda melalui / Delivered to you by:

BIRO KOMUNIKASI
PARTI KEADILAN RAKYAT
A-1-09, Merchant Square
No. 1, Jalan Tropicana Selatan 1
47410 Petaling Jaya
HE : Bijak puak ni rancang....Nuar tanding PRK pn perancangan mereka...rakyat yang bodo jer masih percaya... 

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA