networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, February 8, 2014

Md Said Lagak 'Ala Gangster' Nak Jumpe TMJ..Katang Dok Saye?



Buat lah apa mung suka Md Said!kahkahkah!

Katang Dok Md Said?

4 comments:

Anonymous said...

Itu namanya berani lah bodoh!

Najib ko punya idola tuh ada ini mcm kah?

Blah!!

Ahmad Albab said...

Gini la baru anok melayu.. Daripada org laing.. Melayu kena kutuk kena hina senyap je.. Suruh dia gi pinda perlembagaan kat parlimen bagi kekebalan kat cina.. Kebal dari sebarang undang-undang.. Kalau Melayu buat salah cepat je nak hukum.. Kalau cina buat salah.. Xde hukuman yang sesuai.. Semua lepas.. Lagi bagus RTM dah ambil tindakan dari ada PM yang pengecut.. Sepatah haram pun dia xde komen isu ni.. Mungkin Rosmah lagi layak jadi PM dari Najib..

Anonymous said...



Entah la bangsa mana la yang menyamar jadi Mat Said ini.....

Anonymous said...

ape kah sume ni...dah tu dah g jumpe ke blum..ckp xgune..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA