networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, February 2, 2014

Teh Tarik Anwar Terburai...Ini Semua Angkara UMNO!!!kahkahkah!


Agaknya nak jadi anugerah tuhan yang serba boleh, benda yang tak pernah dia buat pn akan dia cuba...

Nampak benor selama ni nuar tak pandai baut teh tarik...kahkahkah!!

Ni nak kempen PRK KAJANG...jangan lupa cucuk sate kajang tau!belajar dulu baru acting dpn kamera!kahkahkah

4 comments:

Anonymous said...

buat la karipap special...

Anonymous said...

jangan suruh bang non cucuk satay...mana dia tau cucuk lobang bontot jer dia tauu.....

Anonymous said...

ni lagi lawak guys

https://www.facebook.com/MalaysianGags/photos/a.214051785374217.46002.214044145374981/532013476911378/?type=1&theater

Anonymous said...

ni lagi lawak guys

https://www.facebook.com/MalaysianGags/photos/a.214051785374217.46002.214044145374981/532013476911378/?type=1&theater

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA