networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, April 17, 2014

KARPAL SINGH MAUT KEMALANGAN


Slmt mlm YDH/Tn, maklumat awal  17/4/2014 l/k jam 0100hrs  d km 301.6U (Kawasan Gua Tempurung ) 1 kmlg maut  melibatkan 1 m/kar MPV Alphard KS 9898 (VIP) langgar bucu sebelah kiri m/ lori  WTL9909 yg jalan perlahan d lorong kiri mnyebabkan m/kar Alphard mgalami kerosakan teruk. Terdapat 4 orang penumpang dlm m/kar. 2 mangsa maut d tempat kejadian dan 2 mangsa cedera parah. 

Butir butir maut - 

1)  Karpal Singh (GengerusiDAP dan MP Gelugor)  dan 

2) nama  C Selvam  edayatti pangayam vellu . Bomba sedang  mnyelamatkan mangsa di  tmpt kjdian. Keadaan llintas terkwal cuaca baik. Maklumat lanjut akan di salurkan. tk YDH Dato/Tn. 
2 comments:

Anonymous said...

Mampusnya OKU ni di tanah Melayu yang berajakan Sultan Perak... apakah ini tulah dari sultan juga?? Fikir2kan....

Anonymous said...

Menentang hukum Allah-inilah aib di akhir hayat, Menghina Sultan-di negeri ini akhir nyawa, Menghina melayu- melayu lah yang dilanggar, didalam VAN JENAZAH juga dibawa..mari kita berfikir dan mengambil iktibar...jadikan kami orang taat dan beriman kepada MU ya Allah.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA