networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Tuesday, May 27, 2014

4 Gambar Kesalahan JPJ Di Atas Jalan..Sapa Berani Saman?


Ini undang mak bapak keturunan mereka yang punya...undang2 zimbabwe agaknya yang diguna pakai JPJ untuk potong di double line...kalau rakyat bawahan buat macam ni..pantang nampak je saman...


Agaknya pemandu JPJ ni cacat atau OKU lah..sebab itu paking di kawasan OKU...mungkin juga pemandu JPJ ni seorang yang buta..sebab itu paking 2 petak...


Ni abang JPJ helmet dan kepala sama level...kepala dia keras dalam ada batu...JPJ tak pakai helmet tak apa..halal...xde sapa yang marah...


Ni testing je...bagi rakyat yang salah paking kena lah kunci...abang JPJ ni saja buat kereta sendiri...tolong jangan fitnah salah paking ok..

JPJ ingat..jalan ni mak bapak datuk nenek moyang mereka punya agaknya...kesalahan orang lain cepat aje dia nampak..diri sendiri salah sapa nak saman?nantikan artikel pasal Tinted gelap sikit masa lagi...

Jangan lupa like page INI

Sebelum tu..aku nak bagi soalan teka teki...

Siapakah pemilik kereta dibawah ini yang menggunakan tinted gelab?


Jangan lupa like page INI

4 comments:

Anonymous said...

Kereta KETUA PENGARAH JPJ yang bertinted gelab !bangsat!

Anonymous said...

Krn sikap munafik JPJ lah ramai org langgar undang2 lalulintas terutama kenderaan berat.

Rasuah dan duit kopi sejak berpuluh tahun dulu cukup sinonim dengan ketrunan JPJ.. wallahualam betul atau tak.. tp yg jelas kelihatan kakitangan JPJ sendiri seperti 'lanun' bila di jalan raya.. ckp tk serupa bikin..

Koala said...

bermulanya satu perintah itu hendaklah diikuti oleh org yg memerintah terlebih dahulu.

kalau tidak samalah seperti panda mengajar anaknya makan kangkunng, dia sendiri pun mual dgn kangkung.

Mohd Deniel Mohd Rosdi said...

Undang2 mereka buat...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA