networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Tuesday, May 27, 2014

TERKINI : 4 Lagi Coklat Dikesan Mengandungi DNA BABI..

Selepas kekecohan terdapat DNA Babi di coklat Catburry...arini tersebar lagi 4 jenis coklat yang mengandungi DNA Babi (Porcine) yang man coklat2 ini tiada logo halal dari JAKIM..

4 Coklat ini mudah di dapati di pasaran terutamanya di Langkawi...Senarai Coklat yang mengandungi DNA BABI ialah Coklat Jenama Frey, Whittaker’s, Hershey’s, Mars





HE : Nanti adalah macai cakap..kenapa baru sekarang didedahkan mengandungi babi?jawapa aku mudah je...baru sekarang jumpa..dulu xde...samalah macam korang...nak cek kereta kat PUSPAKOM tahu pulak nak kasi standard...lepas cek..pandai pula tukar balik jadi kereta haram...

2 comments:

Anonymous said...

Kandungan babi tu dlm makanan yg akhirnya akan jadi darah daging. Tak boleh samakan dgn kereta & puspakom sbb itu urusan dunia, tak jd dosa & disoal di akhirat kelak. Soal babi dlm makanan ni pula soal hukum, pihak yg b'tanggungjwb kena amik serius ttg perkara ni.

Harapan Esok said...

Kalau tak tahu allah maafkan...tq

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA