networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, May 26, 2014

Terkini...Panda Bertukar Tenuk! Dakwa Penyokong Peee Ar...


Tak tahulah kenapa penyokong Pee Arr ni bebal tahap melampau..sedangkan benda mudah Panda dan Tenuk pun tak boleh beza..

Tak heranlah level mereka otak udang mudah dibodohkan oleh pemimpin low class mereka...

Pemimpin mereka kata PR menang undi popular dan boleh bentuk kerajaan...mereka kata yahooo...

Pemimpin mereka kantoi kongkek kata cctv besi..mereka kata yahoo...

Pemimpin mereka kata gst tu membebankan rakyat..mereka kata yahoo...

Pemimpin mereka kata syarikat MAS bangkrup..mereka kata yahoo...

Pemimpin mereka kata FELDA akan bangkrap..mereka katanyahoo...

Pemimpin mereka kata undi UMNO sesat..mereka kata yahoo...

Itu je mereka tahu...angguk dan Mempercayai Apa Kata Anwar Ibrahim..sebab tu mereka sinonim panggilan MACAI....

1 comment:

Anonymous said...

Hahaha...lagi satu bukti kebodohan penyokong PR.

KELAKAR!!!!!!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA