networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, June 1, 2014

Facebook Pakatan Fitnah Kertas Undi Lebih Dari Sebenar..PR Kantol Tahap Maksima!!!!


Pakatan kantoi lg...dah kalah spin kata jumlah pengundi kurang dr kertas...ni ha helaian keputusan dr SPR....trooper cacai PAKATAN ni mengalahkan SPR...dulu pn masa PRU13 pakaton macai umum keputusa mereka menang awal..kali ni umum number keputusan xsepadan...nah jawapannya!fitnah dan macai berpisah tidak! 

Jumlah kertas undi yang dilaporkan SPR 40,688...CACAI PAKATON LAPOR 40,242...mereka saja jer masukkan anyka..nampak sikit mcm real fakta..padahal palsu!

Lagi sekali PR fitnah SPR....dah kalah meroyan....kahkahkah!

Bawah ni FITNAH PAKATAN TERHADAP SPR...


2 comments:

moh said...

total kedua2 undi bn dan dap jauh beza,kenapa ada potong2 carta tu...memang sah kantoi,nk jadi menteri punya pasal,sanggup cina mah tipu melayu t.intan?

Anonymous said...

tu microsoft excel tersilap campur .... (sama mcm pemilihan CEC)

excel tak akan salah kira kalau orang yg masukkan data dan buat formula tak bebal dan bangang ...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA