networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, June 26, 2014

Kerajaan Pakatan Selangor Tanggung Kos RM 57,857 Untuk Seorang Pemimpin Setahun.. 1 Pembaziran Wang Rakyat!


Kerajaan Pakatan sering mengatakan kerajaan BN korupsi..membazir wang rakyat..menyusahkan rakyat..bla..bla..bla...

Di sini aku nak share 1 maklumat yang mana kos perbelanjaan Kerajaan Negeri Pakatan lebih besar daripada perbelanjaan BN untuk menampung 222 orang ahli Parlimen di peringkat Pusat..

Bayangkan..1 jawatan di peringkat negeri Pakatan terpaksa menggunakan RM 57,847.14 setahun..tu hanya peringkat negeri..kalau Pakatan tadbir negara alamatnya rakyat mati kebuluranlah..tak cukup makan...

BN lagi cekap..hanya memperuntukkan RM 46,764.27 untuk 1 jawatan di Pusat...sekarang pencacai pakatan boleh ambil kalkulator dan kira berapa banyak duit cukai korang telah disalahgunakan...korang perlu tanggung dosa sebab pilih pemimpin yang tidak amanah..korupsi..membazir...rakyat derita...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA