networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, June 3, 2014

Nik Aziz Banyak Dosa Kepada Umat Islam Yang Menyokong UMNO..Taubatlah!


Hanya di Malaysia...orang agama yang terlibat politik dalam PAS akan menghalalkan apa sahaja cara untuk menjatuhkan umat Islam dalam UMNO...mereka tak fikirkan pun saudara Islam mereka berpecah belah..asalkan kuasa, pangkat dan darjat jadi keutamaan...contoh mudah nik aziz..dah tua...tua....taubatlah....agama Islam tidak mengajar perpecahan sesama agama....

Nik Aziz..mu lagi elok bicara soal agama tanpa mencaci UMNO...Islam tak ajar cara bodoh mu!sungguh banyak dosa mu nik aziz kepada umat Islam yang menyokong UMNO...

PAS kata UMNO kafir sebab tolak hudud..sebenarnya UMNO tak tolak hudud..yang tolak hudud ialah PAKATAN RAKYAT yang menjadi dasar perjuangan PAS....HUDUD TIADA DALAM DASAR KESEPAKATAN PAKATAN RAKYAT...ADIL TAK JIKA AKU KATA PAS KAFIR SEBAB PERKARA INI?

2 comments:

Anonymous said...


HAMPas sampai bila pon tak akan jadi satu parti islam yang berjaya jauh sekali dapat mempelopuri pemerintahan negara ini yang pendudukan pelbagai bangsa dan agama, cuma HAMPas kaya dengan retorik dan angan-angan.

PENYAKIT maha besar HAMPas ialah hidupnya terpahat dijiwa UMNO adalah musuh utama (ini seperti fikiran katak baweah tempurung) HAMPas tak dapat membezakan siapa musuh yang sebenarnya dalam perjuangan politik berteras pegangan islam. UMNO berkiblat Baitullah, UMNO ada Alquraan dan sentiasa diamalkan, UMNO juga ramai berilmu dan pengerak ajaran islam.

HAMPas beragama politik, pemikiran HAMPas seperti komunis pantang ditegur dan tak bolih dipersalahkan, sedang tingkah laku mereka sering bertentangan ajaran islam yang betul.

nok said...

Nik aziz memang patut minta maaf kepada org umno sejak dari dulu lagi....segala tohmah yg di buat nik aziz akan hisab di depan allah nanti...masa tu dia tahulah siapa diri dia...sesungguhnya tiada siapa pun akan terlepas dari di hisab olih tuhan....

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA