networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, July 13, 2014

@AnwarIbrahim vs Rosmah Mansor : Siapa Guna Telefon Bimbit Paling Mahal?Siapa Yang Banyak Membazir Wang Rakyat?


Kalau ditengokkan handpone yang digunakan Isteri Perdana Menteri ni kita mesti terkejut sebabnya Wanita Pertama Malaysia hanya menggunakan telefon yang boleh kall dan sms jer..aku rasa kalau harga RM 1000 beli telefon macam DS Rosmah ni..maunya boleh dapat 6 atau 7 biji...memang menjimatkan...

TAK BANYAK DUIT RAKYAT yang diguna...yelah handpone pun tak sampai RM 200..beza pula dengan Anwar..telefon pun boleh main twitter...belum tentu RM 1000 boleh dapat..BANYAK DUIT RAKYAT YANG DIBAZIRKAN...yelah nak beli hndpone mahalkan...

Pembangkang memang macam tu..bila tang mahal..mahal yang digunakan DS ROSMAH comfem depa laju je kutuk...kata DUIT RAKYAT LAH...macam2 lagilah tohmahan sesat yang dilemparkan...ni DS ROSMAH pakai handpone murah tak nak ke PUJI cakap TAK BANYAK DUIT RAKYAT DIGUNAKAN...

P lah kutuk Anwar tu..dia guna Handpone mahal...kan BANYAK DUIT RAKYAT DIGUNAKAN...haha


HE : Saja aku BESARKAN DUIT RAKYAT...macaikan suka guna..kalau boleh spender yang dipakai ANWAR tu pun duit rakyat..tapi mereka tak kutuk sebab ANWAR tu bukan BN...tang DS ROSMAH..semua yang dipakai semua dikutuk cakap membazir DUIT RAKYAT..tang HP murah ni tak kutuk ke?p lah cakap JIMAT DUIT RAKYAT...heh!

6 comments:

Anonymous said...

apa dosa DSAI pada kau bangkai!kalau Rosmah tu memang banyak dosa!cincin 2 Juta!lembooo

Anonymous said...

cincin 2 juta tu besar mane? Besar jam omega chinadoll nuar ke?

Anonymous said...

Bongok macam la rosmah tu pakai satu henset je..lau pakai henset camtu ingat boleh ke die nk baca email nk tgk internet nk shoping..rosmah kan cbuk..pkir logik dh r..sape pos gambar ni pon bangang nk mampos...

Anonymous said...

macam la rosmah tu pakai satu henset je...xkan la orang yg cbuk cam die pakai henset cabok..camne nk bce email n whatsapp ngn org..cmne nk shoping...ape punye org yg tgkp gmbr pkir camni..bodo je..

Anonymous said...

Terlalu banyak dosa anuar bukan sahaja kepada admin tetapi kepada seluruh rakyat Malaysia dan seluruh Umat Islam.

Anonymous said...

Kat rumah dia tweet laa pakai laptop bongok.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA