networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Tuesday, July 29, 2014

PAS Rasis Cuba Tarik Perhatian Musim Raya... #KosongKosong


Aku tak faham apa yang sudah jadi dengan PAS ni..orang sibuk beraya...kita pulak nak melayan kerenah perpecahan dalaman mereka...nampak sangat nak tarik perhatian...sebenarnya ini isu remeh ...buang masa melayan...

Mesej Wasap yang tersebar mengatakan Dr Zuhdi yang cuba menjadi pakar strategi mencongak pentadbiran Selangor...tah betul tah tidak mesej yang tersebar...aku syak ni kerja jahat RBA...maklumlah tak ramai setuju MB Selangor ditukar...

Kalau PAS tak setuju pun depa bukan boleh buat apa2 pun...ikut arahan saja...nak menyalak pun suara tak kedengaran...

Belum pun reda..tersebar pula petikan dari Nik Abduh menafikan..konon nak menjernihkan keadaan lah tu...


Kita tengok sajalah game PAS ni...biasanya suara sumbang dalam Pakatan ni tak kemana...macam tu jugak...buang masa layan mesej wasap dan jawapan Nik abduh ni...silap2 puak2 PAS sendiri sengaja sebarkan..bila kita pick mereka pun ketawa terbahak2....PAS setuju ke tak setuju...keputusan MB tetap Anwar yang boleh buat..tunggu jelah...jika Sultan tak perkenan...Sultan pula depa serang...maklumlah anugerah tuhan....puih!





6 comments:

Anonymous said...

Dalam PAS sekarang dah ada agen UMNO.berapa UMNO bayar sampai nak sebarkan maklumat perbincangan sulit ni.hancurlah UMNO!rasuah korupsi bermaharajalela.PAS kena siasat perkara ni.buang barua UMNO!

Anonymous said...

ngaku je la dlm parti ko sendiri byk barua yg makan suap aka anjing belaan DAP

Anonymous said...

Sendiri tak betul jangan salah orang, cermin diri dulu.

Anonymous said...

Kepala hotak hang dlm PAS yg penuh busuk najis tu nak kaity dgn UMNO.. sikit2 salahkan UMNO.. yg setan besar Mat Sabu komunis tu hangpa tak mau salah ka?

Isreal pun banyak dlm PAS..kenapa duk kait UMNO pulak..? Bodoh PAS munafik.. korupsi tu kepala lebai dlm PAS lah tabung tin milo tiap malam sapu licin.. penyata pun xdak.. celaka PAS!

Anonymous said...

Mana lebih elok antara berkerjasama sesama melayu atau kena jual dengan mata sepet berak tak basuh tu?

Anonymous said...

suara pas yg menyalak bukit tahaf lancau, sudah jemu aku bandingkan pas tulin dengan pas bodoh macam sekarang bila ada kuasa pon tak bolih diharap masing2 utamakan politik dan kembungkan poket sendiri dan keluarga. usahlah tuduh lawan buat kerja semua tak betul.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA