networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Tuesday, July 8, 2014

Sulit : Tanda-Tanda Selangor Bakal Bankrap?!!! Bantuan Hari Raya Ditutup!


Rakyat Bandar Tun Razak mendapat bonus paling bermakna dari pejabat Ahli Parlimen apabila tiada bantuan untuk hari raya lagi...semuanya sudah ditutup walaupun puasa belum habis...

Selama ni kata BN bankrap...FELDA bankrap..tapi yang dalam mereka menuduh bankrap Felda masih lagi beri bonus hampir RM 1000 setiap peneroka...

Di Selangor yang kata hebat sangat dengan kuasa sulit penasihat ekknomi akhirnya mengaku kalah....BANTUAN RAYA SUDAH DITUTUP!Kenapa? Sudah BANKRAP KA?

2 comments:

Anonymous said...

Ha ha ha anak aku punya hadiah masuk IPT dah mohon pun tak dapat dapat lagi.. bila telepon dia kata semak kat internet on line...tak kan SAIN ADUN SEMENYIH TAK LAKU??

Anonymous said...

tah la..x paham la diorg ni...smua dok masuk pwot sndiri..baik pkr,baik bn..rakyat tetap menderita...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA