networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, July 20, 2014

Video Bakal Viral Cina Tendang Muka Remaja Melayu!Bangsat! @PDRMsia Siasat!



Kes Kiki vs Uncle Cina, Kuantan - Uncle Cina langgar Kiki, Uncle Cina salah sebab langgar kereta orang. Kiki mengamuk dan hentak kereta Uncle Cina dengan 'steering lock'. Kiki kena tangkap dan reman dan akan didakwa di mahkamah Isnin ini. Kiki memang salah sebab menjadi pembuli. Uncle Cina pula lepas bebas walaupun langgar kereta orang.

Kes Budak Melayu vs Taiko Cina (video di bawah) - Analogi dalam video di bawah - Budak Melayu itu mencuri, memang salah. Taiko Cina pukul budak Melayu itu yang tidak dapat pertahankan dirinya. Adakah budak Melayu itu seorang sahaja yang bersalah kerana mencuri? Bukankah budak Melayu ini seperti Uncle Cina dalam kes Kiki dan Taiko Cina di atas adalah pembuli seperti Kiki? Bukankah wajar Taiko Cina berkenaan direman dan didakwa sebab jadi pembuli?

Untuk dapatkan keterangan lengkap boleh rujuk SINI

HE : Apek Cina ni memang bangsat!kalau ya pun budak tu bersalah..apa hak apek Cina ni menyepak muka budak Melayu tu!aku nak tengok keupayaan PDRM menangani kes ni..Wanita Melayu Kiki yang mengetuk kereta uncle Cina cepat je dia tangkap walaupun uncle tu sondol belakang...ha ni PDRM nak lepas ke apek bangsat ni?jangan membakar api perkauman..kita tak mahu peristiwa 13 Mei berulang..mohon PDRM siasat seadilnya!

5 comments:

Anonymous said...

Babi lu cina!lu tunggu kalau wa dapat tangkap cina curi wa kasi hantam macam ni!

Anonymous said...

Babi lu cina!lu tunggu kalau wa dapat tangkap cina curi wa kasi hantam macam ni!

Anonymous said...

assalamualaikum, memang perlu diajar penjenayah tu, tetapi bukan atas tangan umum. Akan tetapi, penjenayah tetap penjenayah, barangkali penjenayah mungkin yang memukul mangsa sampai mati tapi tidak dihukum.....kesimpulannya, sebagai penjenayah, mereka kena bersedia untuk dipukul sekirayna tertangkap... tiada kasihan daripada ustz.

Anonymous said...

Salam...apek kurang ajar dari kiki..nanti kita report sama abang long fadhil...polis tindak!

Anonymous said...

kalau aku kat situ..aku tolak apek cina tu..bia aku pijak muke budak tu lebih afdal kiranya saiz 10 ni hinggap kat muke die

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA