networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Wednesday, July 23, 2014

Video Remaja Malaysia Main Meriam Karbait Viral Di Palestine...Berbulu Jer Mata Yahudi Laknatullah!


Pernahkan korang tengok video diatas?video yang hanya menunjukkan 4 orang remaja bermain meriam berdurasi 22 saat kini menjadi viral di Palestine...

video

Video tersebut telah dipetik oleh Facebook Sawt El Ghad iaitu sebuah syarikat Radio Online di Palestine..aku rasa yang membuatkan video ni viral ialah beberapa remaja tersebut telah menyebut GAZA..GAZA... dan PALESTINE...PALESTINE....

Bawah ni printscreen Facebook rangkaian Radio online Sawt El Ghad yang telah memuatnaik di status post Fb mereka...



Hasil carian Google menunjukkan Sawt Al Ghad ialah sebuah Radio Online Palestine...


Di bawah ini ialah Peta menunjukkan lokasi pangkalan Sawt el Ghad...


HE : Nampak gayanya Malaysia kini popular di Palestine..kita memang anti Israel..tak tahulah kalau Pakatan nak desak supaya anti Israel tu dilonggarkan...haha!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA