networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, August 2, 2014

Bila Orang Melayu Cepat Je Ditangkap Dan Didenda...Kalau Puak PR...Mintak Maaf Cukup...Denda Tak Kena...Malaysiaku Gemilang....


Tah ye tah tidak perempuan ni Polis pun aku tak dapat nak sure kan...yang pasti jika Melayu yang memainkan isu sensitif macam ni memang cepat kena berkas...tengok jer kes Kiki..dah mintak maaf..tapi tetap kena denda...Namawee...Alvin...Tian Chua...Paderi Lawrence...dengar mereka minta maaf je dah cukup bertuah...

Yang penting tindakam denda langsung xdikenakan.

Apek ni apa cerita?dah dapat berkas lum?


Cukup sekadar minta maaf....tapi tak dikenakan denda..itulah undang..undang sekarang...tak tahu di mana silapnya...


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA