networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Thursday, August 14, 2014

Dilempang Isteri Dihari Jadi...Sebuah Cerita Dongeng....



Tanggal 50 Januari..seorang lelaki bernama Anwar Rahim dilahir...setiap tahun isteri tercintanya, Azizah akan wish selamat hari lahir kepadanya...namun tahun ini Anwar Rahim tidak menerima ucapan tersebut..Anwar berpendapat barangkali Isterinya terlupa..

Pagi itu Anwar pergi kerja seperti biasa...Tiba di pejabat jer Setiausaha Sulitnya Juliana memberi sejambak bunga dan mengucapkan ucapan hari lahir...Setiausaha Anwar memang sangat cantik...figure body memang tip top...

Selama ini Anwar Rahim memendam rasa....pada hari itu Anwar rasa dirinya sungguh bertuah.,apa tidaknya..selama ini Juliana memang 'jual mahal'...

Ketika Anwar sedang berangan..Juliana membisik kepadanya 'malam datang rumah..dia nak buat makan2 sikit'

Anwar pun terus telefon Azizah cakap malam ni dia balik lewat..Azizah pun faham tugas lakinya...

Bila sampai saja dirumah...Anwar dijemput oleh Juliana..untuk masuk..suasana dalam rumah itu sangat romantik...disudut tepi dinding ada meja makan yang dah siap lilin bernyala...

Juliana membisik kepada Anwar...'You tunggu sini yer...i nak salin baju...'...Anwar Hairan...ketika itu Juliana berpakaian cantik..kenapa nak salin baju lain?

Dalam kepala Anwar tak ada benda lain..dia dah bayangkan yang Juliana akan berpakaian seksi..dan g string..lepas tu makan sama2...

Bila Juliana masuk sahaja bilik..Anwar terus membuka pakaiannya dan telanjang..pakaiannya terus dia campak ke tepi pintu....Anwar sudah siap baring di atas sofa dalam keadaan telanjang bulat...tiba..tiba...Juliana menjerit di dalam bilik...tolong!!

Anwar yang dalam keadaan telanjang terus bergegas masuk ke bilik Juliana...alangkah terperanjatnya Anwar apabila dia masuk saja bilik tu...Azizah dan anak-anaknya menjerit SELAMAT HARI JADI AYAH....

Rupanya Isteri dan Juliana sudah plan nak buat suprise...majlis belum bermula...Bini Anwar...Azizah terus lempang muka Anwar dan naik angin satu badan....apa tidaknya, melihat Anwar dalam keadaan telanjang bulat...

Moralnya...belajarlah untuk setia...kepada suami diluar sana janganlah pasang lain..sayangilah Isteri anda..sayangi keluarga anda...tq...hihihihi

HE : Kisah ni tidak ada kena mengena dengan sesiapa...sekadar cerita dongeng....

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA