networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Wednesday, August 27, 2014

MENGAIBKAN!PAS KANTOI KONONNYA HAMAS KIBAR BENDERA MEREKA!


Apalah hai bodoh sangat wahai umat-umat PAS ni...orang kibar bendera hamas..puak jumud PAS sibuk duk edit jadi bendera PAS...memang memalukan tahap maksima...asal bodoh jer mesti PAS...kenapanya?

Sudah2lah tu nak menipu....menipu tak menjanjikan syurga..,,

2 comments:

Anonymous said...

Apalah bodoh sangat admin nih. Kalau betul-betul edit bukanya payah sangat nak buat bulatan tu betul-betul putih dan semestinya lebih senang menjadikan putih sepenuhnya dari buat lambang HAMAS berbayang! Aku lebih yakin yg pejuang HAMAS tu mengecat bulatan putih atas logonya bagi menggambarkan sokongan PAS kepada perjuangan mereka. Kalau admin nak buat lawak bodoh tu agak2 lah ye!!

PASDAPX said...

Ko tu lah bodoh.
HAMAS xde nk kenal PAS sbg pejuang tp PAS adalah munafik pengkhianat Islam.
Tanyalah student2 Palestin yg ada di Malaysia. bg mereka Najib itu lebih mulia dr nik ajis kaki penipu.

Hamas hanya kenal NGO2 Islam bukan parti PASngok bodoh tolol hamba abdi DAP tu!!
Gmbr diatas PAS punya setan yg edit.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA