networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, August 6, 2014

Menteri Potong Kad Kredit HSBC Tanda Protes!


Susulan tindakan HSBC yang menutup akaun milik pertubuhan-pertubuhan Islam yang penyokong Palestin..Semalam seorang menteri telah bertindak membatalkan kad kredit HSBC dan memotong kad kredit tersebut...

Memang hebat...

2 comments:

muhamadafakah said...

agaknya kalau kita melayu muslim semua bersatu padu berperang dengan yahudi, kristian, hindu, buddha, tao, dan semua bentuk agama lain-lain - animisme etc. di malaysia termasuk di sabah dan sarawak dan di seluruh dunia...apakah melayu tak akan hilang di dunia? hmm...taklah kot, mampus adalah...

Fauziah Abbas said...

Sebagai protes terhadap tindakan HSBC menutup akaun milik pertubuhan pertubuhan Islam yang menyokong Palestin, kita semestinya memboikot HSBC d Malaysia tanda sokongan padu kita menentang kekejaman rakyat Palestin.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA