networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, August 17, 2014

@Nor4Danish Berang Dengan Pengurusan Hotel Di Lego Land...




Punyalah marah Nora Danish sampai update di akaun Instagramnya...memang patut pun dia marah..kerana Ibu mengandung dan keduanya pelanggan perlu bersuara untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan...

Justeru itu, pihak Lego Land perlu meningkatkan prestasi dan kualiti perkhidmatannya...jangan nanti dah terjadi kes meragut nyawa baru nak bertindak...

10 minit agak lama untuk ambil tindakan kecemasan...baikilah perkhidmatan anda wahai Hotel Lego Land...jangan nanti dapat gelaran Hotel Serahun Jagung...dan macam2 gelaran tak enak sudah!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA