networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, August 23, 2014

SPAD & Persatuan Kebajikan Teksi KL, Selangor Kibar Jalur Gemilang...


Bersempena bulan kemerdekaan ini, Suruhanjaya Pengankutan Awam dan Darat (SPAD) dengan kerjasama Persatuan Kebajikan Teksi KL, Selangor telah melancarkan 'Program Mengibar Jalur Gemilang'..Upacara simbolik pelancaran telah di laksanakan oleh Pengerusi SPAD, Tan Sri Dato Seri Dr. Syed Hamid Albar di Long Term Car Park, KLIA..

Tan Sri turut meluangkan masa menampal jalur gemilang di beberapa buah teksi...Bertemakan "Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta" telah menyentuh hati sanubari setiap rakyat Malaysia betapa pentingnya mencintai negara ini...

Langkah seperti ini sangat efektif memandangkan pemandu-pemandu teksi berupaya menyampaikan agenda transformasi, peristiwa kemerdekaan di samping tempat-tempat menarik di Malaysia kepada para pelancong melalui komunikasi dalam kenderaan mereka...

Meskipun negara telah dilanda musibah dengan tragedi malang yang menimpa penerbangan MH370 dan MH17, kita harus kekal bersatu untuk melangkah ke arah masa depan yang lebih cemerlang untuk tanahair kita.


HE : Syabas SPAD dan pemandu teksi...Kibarkanlah Jalur Gemilang sempena bulan kemerdekaan ini... "Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta...."

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA