networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, September 23, 2014

Harga Roti Canai RM 55.00 Cipta Sejarah Malaysia!Gila Mahal....


Apa kejadahnya harga roti canai sampai RM 55.00...mahal sangat...nama pun YTL..hurm...dah lah ada Servis Cas....10%...nilah permainan taikun2 bisnes...GST dicanang...Servis Cas yang lebih mahal dari tu senyap pula...

2 comments:

Anonymous said...

Service charge tu mmg dari govt. Tapi harga roti tu sah2 melampau. Rasa rate utk hotel takat Rm5 OK la lagi.

zethro said...

Boikot!!!
Ubah kepada service dan barangan bumiputera-Islam.
InsyaAllah, jahanam cina2 korup tak kenang budi kat Malaysia ni.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA