networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, October 27, 2014

Kerana @AnwarIbrahim Pelajar UM Jadi Sewel...


Apa yang special sangat kat Anwar Ibrahim ni pun aku tak tahu..sampai budak2 Universiti + macai PKR sanggup lakukan apansaja untuk masuk ke Universiti Malaya...nak cakap tempat lain boleh jer...alasan nak buat kat UM ni saja jer nak bagi propa..

Nuar tahu UM akan kunci pintu tak bagi dia masuk...saja nak teruskan supaya kekecohan dapat berlaku...ey...kau orang yang nak jadi bodo p buka pintu UM yang dah kunci tu Anwar bagi apa?

Sedarlah walaupun pagar UM dikunci,,tapi pintu taubat masih terbuka untuk Anwar Ibrahim dan kuncu2nya..,


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA