networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, November 23, 2014

Ahmad Maslan 'Bodoh' - Catatan Wikipedia...


Tindakan puak pembangkang ini memang sangat melampau..punyalah sakit hati mereka kepada Tok Mat sampai nak edit Wikipedia carian perkataan Bodoh...Gambar di atas ini telah tersebar di laman sosial...

Tarikh perkataan Bodoh ini diedit pada jam 12:21 bertarikh 19 November 2014..

Mendapat tahu perkara ini, saya lakukan carian dan mendapati enjin carian Bodoh pada wikipedia telah diubah semula seperti sediakala yang mana tarikh edit pada jam 16:26 bertarikh 22 November 2014...

Macam-macam perangai puak2 pembangkang ni..nak ikutkan kita pun boleh buat bende yang sama..bukan susah pun nak tetapkan carian di wikipedia...

Bawah ini carian Bodoh di wikipedia yang telah diubah seperti sediakala


2 comments:

Anonymous said...

untuk mengelakkan daripada difitnah bodoh .. jangan jadi bodohlah atau buat buat bodoh..

Anonymous said...

Saga DENGKI TAK SUDAH puak pembangkang laknat berterusan.

Selalunya..kerja2 hina macam ni, seperti kita sedia maklum, dilakukan oleh apek2 redbin yang dengki kesumat terhadap pemimpin2 Melayu....

ataupun golongan2 Pondan LGBT yang diketuai oleh gabungan pondan fizi( perwakilan pondan Melayu) dan tiang chuak ( perwakilan pondan cina).

Lagi KUAT sokongan aku kepada UMNO bila aku tengok perangai2 buruk pihak pembangkang!!!

HIDUP UMNO!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA