networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Tuesday, November 18, 2014

Gambar Azmin Ali Sodok Tanah Memalukan Diri Sendiri....Kesian...



Apalah nasib MB Selangor sorang ni..buat penat je usaha turun longkang, sodok tanah, spray nyamuk...akhirnya usahanya sia2...konon nak jadi pemimpin yang merendah dirilah tu...buat kerja rakyat bawahan...

Kalau dah jarang buat kerja2 buruh ni..sekali buat nampak janggal sekali...tengoklah gambar di atas..Azmin beria sangat sodok tanah...yang buat spoilnya pencacainya..semua tengok saja dia buat kerja sorang2..tak ketinggalan yang amhil gambar kenangan...apa halnya..kalau ia pun nak cari mileage  untuk orang marhaen..janganlah nampak sangat tak cerdiknya pun...plan siap2..kau sebelah aku pegang rumput..kau pula angkut tanah...baru lah nampak gempak!

Tengok pemimpin BN...angkat beras...sama2 angkat...penyokong setia pun angkat sekali..kalau Azmin angkat beras tu silap2 dia sorang saja yang angkat.,yang lain ambil gambar...

Maklumlah pemimpin dia kerja keras..pencacai kenalah ambil gambar...terkejutlah katakan..,haha...kalau dah duduk ekon ari2 sekali nak sodok tanah kan janggal nampaknya tu...sebab tulah macai beria ambil gambar kenangan...haha!

2 comments:

Anonymous said...

ni job free klau blowjob kena bayar?

Anonymous said...

Pembetulan ye...Azmin Ali dibesarkan oleh bapanye dengan banyak membuat kerje2 berat yang ramai remaja tidak disuruh oleh bapanye di zaman itu ye. Dia pernah kerje kontractor, berkebun dibukit setiap minggu, bela kambing, bela ayam,jual durian, jual barang runcit,tolong ibu bakar kueh dan sebagainye...Dan sehingga sekarang, walau dia ade pembantu, ada waktu free dia akan buat spot chek dan mengemas rumah. Setiap kali sebelum Raya, dia akan berkemas satu rumah. Dan Setiap kali dia buat open house function, dia yang akan mengemas furniture layout2 rumah sampah2 sebelum & selepas. Anda ade ? takde kan...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA