networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, November 23, 2014

@NajibRazak Tunggang Moto Kapchai..Pembangkang Pula Panas Punggung....


Sejurus tersebarnya gambar ceria PM Najib dan Isteri pose menunggang Moto Kapchai..maka hati pembangkang pun sangat sakit...mereka mana boleh tengok pemimpin BN ni ceria.pasti ada saja idea mereka nak kutuk...

Salah ke PM pose bersama isteri tercinta?lagi pun ni salah 1 aktiviti santai ketika Perdana Menteri merasmikan Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongan Antarabangsa (MAHA) 2014, di Taman Ekspo Pertanian Malaysia Serdang (Maeps).

Memang ceria wajah PM kita naik moto kapchai...tu tak gerak...kalau gerak lagi happy...berbanding dengan Anwar...dia ditunggang naik moto pun muka pucat lesi saja....


2 comments:

Anonymous said...

Diorang memang jenis pendengki...sebab jijah mana pergi ikut nwar kalau nwar merayau rayau satu dunia...

Semuanya jantan2 "Penolong Peribadi" je yang ikut.

Tu lah diorang dengki sangat tengok kebahagiaan antara PM dan isteri. Kasih sayang yang original...bukan kasih jenis "sayang" yang nampak sangat PALSU!

Anyway...everything about pakatan is fake. Zairil is fake "Melayu", Khalid gereja and mat sabun is like a fake "Muslims" and anwar, jijah and ijah is like a fraud "family".

Anonymous said...

Muka dia sembab macam terkena taik sebab mamat depan dia tu tak jambu!!!!!

KAH KAH KAH KAH KAH.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA