networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Tuesday, November 18, 2014

Pembuli Jalan Raya Ludah Dan Bengkok Wiper!! @PDRMsia Siasat!



Seorang pemandu wanita mengalami detik cemas di sebuah lebuh raya dari USJ menuju ke Shah Alam.

Mangsa mendedahkan, pemandu lelaki (gambar) terbabit memandu secara melulu dan merbahaya menyebabkan mangsa bertindak membunyikan hon padanya. 

Bagaimanapun tindakannya itu mengundang akibat apabila lelaki berkenaan berhenti dan menahan kereta mangsa dan seterusnya menengking mangsa, meludah cermin kereta dan merosakkan wiper kereta serta cermin sisi.

Mangsa sempat merakam gambar lelaki itu yang memandu kenderaan jenis Honda CR-V dengan nombor pendaftaran W2202B yang dipercayai berbangsa cina. - sumber

3 comments:

Anonymous said...

Dengan perempuan berani lah. Jantan dayus!!

Anonymous said...

Ini keturnan Lim Guang Eng dan Lim Sial.. tgk iras muka pun sama.. keturnan samseng dan pembuli.
Sama mcm DAP membuli sekutunya dlm PR dan membuli org melayu di Pulau Pinang dan Sabah!

Anonymous said...

ini memang keturunan machan, tengok muka dia pun macam rosmah fat mama. sama macam umno membuli org Melayu sendiri di seluruh Malaysia, membodohkan bangsa Melayu.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA