networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Saturday, November 8, 2014

Syukur Sudah Jumpa: 2 Kanak-Kanak Hilang Sembunyi Di Rumah Rakan Selepas Dimarah Pengetua?


2 orang kanak-kanak yang dilaporkan hilang telah dijumpai hasil ehsan orang ramai yang mengongsi gambar di atas di laman sosial..dengar cerita..budak ni sembunyi di rumah kawan dia kerana dimarahi pengetua...jom baca kisah yangbsaya dapat dari laman sosial di bawah...

Ini sy copy paste..but not sure true or not..

Sumber sahih dari kawan parents budak2 ni :

Sebenarnye budak 2 org ni kene marah dgn pengetua sekolah dorng sbb dituduh curi basikal.. n pengetua ckp nk bwk g balai polis.. budak2 ni takut pegi tdo rumah kawan yg lain.. bl parents kawan dorang tnye mak ayah tahu x dorng tdo kt cni, dorng ckp parents tahu.. so, parents kwn dorng wat tak tahu je la..pagi tadi parents kwn bdk2 ni on fb tgk ade org share psl bdk2 no hilang..so, terus kol mak ayah budak2 ni.. tq admin.. budak2 ni jumpe pn sbb rmai share dlm fb.



No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA