networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Thursday, December 4, 2014

Gelaran Datuk Seri @AnwarIbrahim Ditarik..Tak Jejas Pun Bagi KETUM...


SULTAN SELANGOR tarik balik gelaran DATUK SERI diberi pada Anwar 1992,kuatkuasa 3 Nov.Tindakan kerana persoal integriti Sultan masa krisis MB-Agendanews

KETUM Ketua Umum Bapak Anwar Bin Ibrahim dilaporkan telah digugurkan gelaran Datuk Seri yang dikurniakan oleh Sultan Selangor...namun ianya tidak menjejaskan gelaran Dato mahupun Dato Seri Anwar...

Jika ditarik sekalipun pangkat Datuk tetap ada pada Anwar kerna dia punyai cucu...begitu hebatnya KETUM ini...

Maklum sajalah Anugerah Tuhan...malah Sultan Melaka mungkin boleh bagi dia gelaran lagi besar..tu pun kalau valid..Sultan Melakakan poyo...nak mileage...heh!

3 comments:

Anonymous said...

Apahal kau panggil dia KETUM?bangang abadi...

Anonymous said...

anjing gay mana yg komen ni?

Anonymous said...

bangang abadi dok dekat macai PKR dan Pas, sampai sanggup berpeluh sakan kerana nak demonstrasi membela si ketum tua suka buat maksiat tapi suka tuduh orangfitnah dia.
burukkan Negara sana sini, tunjuk imej buruk Malaysia sana sini, ini kah orang yang kita nak jadikan ketua?
apa yang keluar dari mulut dia hanya fitnah dan menipu.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA