networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Tuesday, December 23, 2014

Harga Warna Pensil Di AEON Mahal Melampau RM 20.91 Berbanding The Store?Jom Baca!

Warna Jenama Faber Castell 48 Batang RM 38.99 Di The Store

Warna Jenama Faber Castell 48 Batang RM 59.90 Di AEON
Tinggal beberapa hari saja lagi musim persekolahan 2015 bakal bermula...pusat membeli belah sibuk dengan bermacam-macam promosi untuk menjual barangan persekolahan...mungkin anda tidak perasan ada barang yang ditawarkan itu kadang kala mahal dan kadang kala murah...

Ada 1 kes dimana seorang pelanggan merasa sakit hati apabila mendapati harga warna pensil mahal melampau..kes ini berlaku di The Store Sitiawan dan Aeon Seri Manjung...kedua-dua lokasi pusat membeli belah ini tidaklah jauh mana...sekitar 5 km saja...

Apa yang mengejutkan harga warna pensil jenama Faber Castell 48 batang di Aeon Seri Manjung ialah RM 59.90..manakala di The Store Sitiawan RM 38.99..bayangkan barang yang sama tapi julat perbezaan harganya sebanyak RM 20.91...

Belum lagi GST dilaksanakan pelanggan sudah kene keynchain...agak2lah nak menipu tu...kalau setakat beza RM 1 ke RM 2 boleh masuk akal lagi..ini lebih RM 20...sapa boleh terima...harap ada jawapan dari pihak Aeon mahupun The Store tentang perbezaan harga ini....

2 comments:

Anonymous said...

Adat admin.beli dikedai company cina cauvanis..

Anonymous said...

Nanti kata ini jualan pra GST lepas GST lagi mahal maa...99.99%/100% kekayaan mereka adalah hasil menipu rakyat tapi kerajaan dan UMNO juga akan dipersalahkan.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA