networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, December 8, 2014

PANAS DARI JOHOR!!! KERAJAAN BN BUAT BR1M..DAP PULA AMBIL KESEMPATAN!!!MCA KAT MANA???


Sekarang ni tengah sakan dok isi dan kemaskini borang BR1M..parti DAP yang tak semena-mena pula yang ambil kesempatan isi borang...ada pula tu yang siap daftar sekali pengundi...

Perkara ini tidak boleh dibiarkan...dengar khabar BN juga sedang bertungkus lumus membantu menyemak borang dan daftar pengundi...pesaingan ini lah yang bagus...

Nampak kan BR1M ini memang beri banyak manfaat..bukan sahaja untuk kerajaan..parti pembangkang pun turut ambil kesempatan...bila dalam ceramah dok kutuk BR1M macam2...dalam diam mereka pula yang lebih sudu dari kuah...

Hairan juga kawasan majoriti Cina di Johor...orang UMNO yang bertungkus lumus cek borang dan daftar pengundi...

MCA kat mana?MCA..MCA KAT MANA?



1 comment:

Anonymous said...

Fuck MCA!

MCA dan DAPigs macam adik beradik. UMNO cuma macam "business partner"kepada MCA.

Adik beradik dengan "business partner", mana lagi rapat?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA