networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, December 13, 2014

Perancangan JDT Bukan Lagi Rahsia Sulit....


Pembangunan bola sepak negeri selatan tanah air sejak 2 tahun ini tidak perlu diperkatakan lagi..kehadiran Putera Raja TMJ dalam kancah bola sepak negeri Johor telah membawa banyak transformasi demi kemajuan bola sepak negeri Johor...

Kehadiran nama-nama besar seperti Gueza,Nunez dan Pablo Aimar telah membuka mata pasukan bola sepak negeri dan kelan negara kita betapa kuasa pelaburan amat penting bagi menigkatkan kualiti dan publisiti bola sepak..

Pembangunan akar umbi sudah dimulakan...jurulatih berkualiti sudah dibawa...biarpun hanya menduduki tangga ke-4 pasukan terkaya di Malaysia namun sudah cukup mampu mengurus tadbir dengan baik...memberi kualiti infrastruktr stadium yang bertaraf dunia dan diiktiraf AFC..


Dikhabarkan JDT bakal membina sebuah stadium baru di atas Pulau buatan sendiri yang mana terletak di antara Singapura dan Johor...

Bukan itu saja...JDT juga bakal mempunyai Kapal Terbang peribadi untuk memudahkan pergerakan pasukan itu...selaku rakyat Johor, kami di Harapan Esok mgharapkan kejayaan lebih cemerlang untuk tahun 2015 nanti..

Gambar sekadar imaginasi Stadium dan Pesawat Peribadi...


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA