networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Thursday, December 11, 2014

Piala AFF - Malaysia Beraksi Seperti Belanda Benam Semangat Vietnam... #AFF2014


Syabas buat skuad Harimau Malaya kerana beraksi sungguh mengagumkan..apa yang dapat dilihat.,,masa 1st half skuad negara beraksi macam Belanda di Piala Dunia..bila 2nd half pula skuad negara beraksi seperti Chelsea dengan Pak Dollah meletakkan beberapa biji bas di depan gawang Malaysia,,,

Tak kiralah apa cara sekalipun,.asalkan menang..Strategi Pak Dollah menjadi malam ni..dah macam Van Gaal beb!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA