networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, December 7, 2014

Terkini - Kerana Apek Kit Siang Dr Mashitah Masuk Balai @PDRMsia Dang Wangi Beri Keterangan.. @Zahid_Hamidi


Petang tadi, Dr Mashitah ditemani suami Datuk Seri Abdul Shakor Abu Bakar pergi ke IPD Dang Wangi untuk memberi keterangan berkaitan isu bakar Al-Quran di sebuah tokong ketika ucapannya di Perhimpunan Agung UMNO yang lepas..

Sebelum ini, Apek Kit Siang mendesak Menteri Dalam Negeri Zahid Hamidi untuk menggunakan Akta Hasutan berkenaan isu ini...Nampaknya Apek ni bukan main pantas lagi suruh desak gunakan Akta Hasutan...bila Akta tersebut hendak digunakan kepada pesalah dari pakatan pembangkang....mereka pula desak suruh mansuh...

VIDEO UCAPAN KIT SIANG GERAKAN MANSUH AKTA HASUTAN


KIT SIANG DESAK ZAHID HAMIDI GUNAKAN AKTA HASUTAN


Siapa sebenarnya yang menghasut ni?nampak gayanya macam apek ni yang menghasut.. menghasut Orang Mansuh Akta Hasutan..menghasut Zahid Hamidi pula gunakan akta Hasutan...

Dasar lidah bercabang...bila undang-undang membela mereka..suruh ditegakkan..undang-undang yang mempalitkan mereka suruh dimansuhkan...inilah realiti pembangkang..mereka akan selektif akta-akta yang membela mereka..jika sudah berkuasa...kita boleh menjangkakan..apa saja perkara yang memenangkan mereka semua akan dibuat..

Bagi aku Dr Mashitah memang layak digelar super women UMNO...tak payah tunggu Polis cari..dia sendiri ke balai bagi keterangan...pepatah Melayu ada menyebut berani kerana benar..takut kerana salah....

Dr Mashitah berkata, Polis memanggilnya untuk memberi keterangan Jumaat...memandangkan ada urusan di Kedah..hari ini baru dia sempat pergi...maklum saja banyak urusan..Anwar sendiri lengah-lengahkan Kes liwat releks saja...bila kena Dr Mashitah, apek Lim Kit Siang nak membebel pula...sedar diri sikit...

Agak hairan juga ya...orang tak siuman boleh ambil Quran dicerai-ceraikan dan dibakar..siapa yang memberi Al-Quran...pelik bukan...orang tak siuman boleh ambil Quran..dan berjalan sorang-sorang pergi ke tokong...cerai-ceraikan dan bakar...hebat betul orang TAK SIUMAN tu...

So Dr Mashitah sekarang sudah datang sendiri ke Balai untuk beri keterangan...apa lagi DAP mahu?bolehlah tepuk tangan kerana Akta Hasutan digunakan...tak sabar aku nak dengar Akta yang sama digunakan ke atas pembangkang...

Inilah namanya pejuang..tidak bisa berpatah balik...tidak bisa ditakutkan..tidak bisa diancam..mau pun diugut...Syabas!!!

1 comment:

Anonymous said...

Kit Siang U-Turn guna akta hasutan pulak?
kahkahkah!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA