networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, January 12, 2015

@AzminAli Dimalukan Ketika Mencuci Pakaian Seorang Wanita...


Alahai..kesian aku tengok MB Selangor yang sorang ni...baru snap gambar seorang akak sedang mengesat muka terus cakap mak cik tu menangis..kononnya wanita itu menangis sebab terharu seorang MB mencuci pakaian dia...bukan main bangga lagi tulis kat Twitter cakap mak cik tu menangis...

Tiba-tiba keluar pula gambar mak cik tu tengah ketawa...lucu lah Azmin ni...memalukan....kesian..cepat sangat klimaks..releks-releks dulu....

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA