networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, January 4, 2015

#Banjir : PAS Jangan Curi Kesempatan Atas Kesempitan Orang Lain!


PAS nak bina rumah rakyat mangsa banjir..tapi nak mintak derma dulu..skill ni aku nampak seolah-olah sekumpulan penyamun mahu mencuri duit...

Ok..nak bantu tu aku sokong..tapi bolehkah kita percaya kredibiliti PAS?Tabung Lebuhraya Rakyat berapa dah jumlah dikutip...senyap macam tu jer...

Tolonglah jangan bagi harapan palsu kepada rakyat...jangan jadi pak pandir!buat benda-benda tak relevan...

Serius aku tak paham dengan PAS ni..tak sistematik langsung...duit belum ada tapi dah riuh kata nak bantu buat rumah...lepas tu mintak sumbangan orang ramai nak bina umah rakyat..

Kononnya PAS ni jadi agen perumahanlah...sebelum hendak banru rakyat bina rumah eloklah PAS jawab...

Kemana duit tabung tin milo yang dok kutip masa ceramah.. 

Mana pergi duit tabung Lebuhraya Rakyat Kelantan

Tabung Kambing Janapari kemana..

Ini bukan pertama kali PAS buat..

Tabung memali apa cerita...

Yolong jangan ambil kesempatan...janganlah buat skill skim cepat kaya...duit belum ada dah dicucuk dengan angan2...lepas tu senyap entah ke mana...cukup 1 soalan...kemana tabung duit Lebuhraya Rakyat?dan berapa amaun?

Jawab PAS!

3 comments:

Anonymous said...

Salam semua,

Saya sudah check account Maybank...

Tabung Kemanusiaan Pemuda = Parti Islam Se Malay....

Anonymous said...

Mohon Blogger Pro Kerajaan supaya memberikan Penekanan, Pendedahan serupa 999, mengenai kemusnahan Hutan yang berlaku di Kelantan..

Blogger Pro Kerajaan dapatkan DANA drp pihak yg terbabit pergi sendiri ke kawasan tadahan hujan yg digondolkan dengan kejam oleh Regim DAP Bersaudara akibat kelulusan membabi buta oleh Pemerintah Kelantan iaitu Nik Aziz dan Husam Musa dan keseluruhan Exco terlibat perlu mengambil tanggungjawab di atas keputusan mereka.

Mohon dapatkan gambar, interview dgn penduduk kampung, organisasi kerajaan pusat dan tempatan mengenai pembalakkan Halal dan Haram.

Pembersihan Hutan yang berleluasa menyebabkan Air Menjadi Ombak Tsunami memusnahkan ratusan rumah, jalan dan jambatan..

Serang Kelantan..

Operasi Tsunami Kuning.

Blogger Pembangkang gunakan isu Jet Kerajaan untuk alih isu Banjir Tsunami apalagi nak menyentuh Pembalakkan di Kelantan??

Anonymous said...

Mohon Blogger Pro Kerajaan supaya memberikan Penekanan, Pendedahan serupa 999, mengenai kemusnahan Hutan yang berlaku di Kelantan..

Blogger Pro Kerajaan dapatkan DANA drp pihak yg terbabit pergi sendiri ke kawasan tadahan hujan yg digondolkan dengan kejam oleh Regim DAP Bersaudara akibat kelulusan membabi buta oleh Pemerintah Kelantan iaitu Nik Aziz dan Husam Musa dan keseluruhan Exco terlibat perlu mengambil tanggungjawab di atas keputusan mereka.

Mohon dapatkan gambar, interview dgn penduduk kampung, organisasi kerajaan pusat dan tempatan mengenai pembalakkan Halal dan Haram.

Pembersihan Hutan yang berleluasa menyebabkan Air Menjadi Ombak Tsunami memusnahkan ratusan rumah, jalan dan jambatan..

Serang Kelantan..

Operasi Tsunami Kuning.

Blogger Pembangkang gunakan isu Jet Kerajaan untuk alih isu Banjir Tsunami apalagi nak menyentuh Pembalakkan di Kelantan??

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA