networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, January 3, 2015

Cuti Sekolah Tambah 1 Bulan : KPM Sahkan Maklumat Palsu!


Berikutan tersebarnya maklumat bahawa Kementerian Pendidikan Malaysia mengumumkan cuti sekolah ditambah sehingga 1 bulan..sebentar tadi pihak KPM telah menjawab dakwaan tersebut adalah palsu dan fitnah...sebaran maklumat tersebut boleh rujuk di SINI..

Makin menjadi-jadi pihak tidak bertanggungjawab menyebarkan fitnah..tujuannya hanya mahu menampakkan kelemahan Kementerian..jika kementerian otomatik orang akan salahkan Kerajaan..dan akhirnya palit itu akan terkena kat BN juga..nilah permainan puak tidak bertanggungjawab...jangan mudah percaya...

1 comment:

Anonymous said...

Terima kasih atas pencerahan..terkejut juga saya bila anak cakap Tpm umum cuti tambah sebulan.mereka memang melampau.sebar fitnah!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA