networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, January 21, 2015

Mati Akibat Kerusi Urut - Penafian Dan Cerita Sebenar...


Cerita Seperti yg telah di gembar gemburkan dalam media Sosial khususnya FB mengatakan kejadian seorang lelaki tempatan berumur 66 tahun meninggal dunia sebaik sahaja menggunakan kerusi urut elektrik akibat terkena renjatan elektrik adalah TIDAK BENAR. 

FAKTA SEBENAR.

Kejadian berlaku pada jam lebih kurang 9 malam 17/1/15 di kawasan Pawagam Golden Screen Cinema, One Borneo Mall,  mangsa seorang lelaki tempatan berbangsa Melayu Brunei berumur 66 tahun telah tidak sedarkan diri semasa bertugas sebagai Pengawal Keselamatan.

Setelah pihak Ambulan di panggil, maka simati telah dibawa ke Hospital Likas utk rawatan lanjut. mangsa telah disahkan meninggal dunia oleh doktor yang bertugas dan menurut pihak hospital, mangsa telah diberi CPR oleh doktor bertugas selama 30 minit sebelum disahkan meninggal.

Pada jam 1030 pm anak simati telah buat 1 laporan polis d Balai Alam Mesra  berkaitan dengan kematian bapanya. Laporan tersebut dibuat menyatakan bahaya bapanya telah sakit dan mengakui kematian bapanya tiada unsur2 jenayah.

Menurut ahli keluarganya menagatakan sebelum simati pergi kerja simati dalam keadaan tidak sihat dan batuk2. 

butir-butir simati
SAIT BIN NIBUNG
MYKAD 491212-12-5403
L/66 THN B/BRUNAI
KERJA: PENGAWAL KESELAMATAN PANGGUNG GOLDEN SCREEN CINEMA ONE BORNEO.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA