networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, February 12, 2015

JCorp Dan Utusan Hidupkan Kembali Roh Tulisan Jawi...Syabas @KhaledNordin


Alhamdulillah, kerjasama erat antara Johor Corporation (JCorp) telah memeterai perjanjian usahasama bersama utusan melayu (M) Berhad bagi menghidupkan kembali roh seni tulisan jawi dalam akhbar Utusan Melayu mingguan...

Perjanjian tersebut akan menajaan penerbitan 10,000 naskhah Utusan Melayu Mingguan setiap minggu..usaha ini amat dinanti-nantikan..syukurlah Johor masih membela tulisan jawi ini...beruntung jadi orang Johor..pemimpin mereka memperjuangkan kesucian tulisan khat...ini semua berkat muafakat kepimpinan UMNO,dan Barisan Nasional...

Orang Melayu harus bersama kerajaan BN Johor..jangan diharapkan DAP...tulisan Jawi di papan tanda Jalan pun mereka nak hapuskan..inikan pula nak harap mereka perjuangkan seni tulisan Khat?kirim salam saja..

Tulisan Jawi hendak dihapuskan...
1 comment:

http://typophile.com/node/74436 said...

Syabas @ Tahniah

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA