networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, February 16, 2015

@NgaKorMing Pening Mahu Orang Melayu Mengaku Rakyat Malaysia...


Apa sudah jadi dengan otak Nga Kor Ming..mahu Melayu mengaku mereka rakyat Malaysia...bila orang Melayu mahu saja dihapuskan keistimewaan sebagai tuan tanah..orang Cina dan India tidak pula dicakap mahu di mereka mengaku rakyat Malaysia...

Aiyak apek...kita semua 1 Malaysia ma...u Bangsa Cina tapi u rakyat Malaysia..wa Melayu..wa rakyat Malaysia...orang India pun mengaku dia rakyat Malaysia...statement Nga Kor Ming ini tidak lebih hanya bersifat perkauman...mahu memecah belahkan bangsa Melayu Cina dan India..kita semua Malaysian..

Atau Nga Kor Ming malu mengaku dia rakyat Malaysia?we are One Malaysia maaa...aiyak!

2 comments:

Anonymous said...

Kita satu malaysian, tapi kebanyakan kaum cina nak cakap bahasa Malaysia dengan betul pun tak pandai. Itu yang harus nga kor ming perkukuhkan dulu

Anonymous said...

Kalau macam tu hapuskan dulu sekolah cina....

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA