networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Wednesday, February 18, 2015

Perangkap Laju Banyak Musim Perayaan!Pandu Cermat Jiwa Selamat!



Macam-macam skill anggota polis trafik sekarang nak pastikan pemandu-pemandu mematuhi had laju...ada di dalam longkang..ada yang sanggup menggadai nyawa panjat bukit..dan ada yang sanggup menyelit di celah-celah kedai buah-buahan..ini merupakan pengorbanan anggota polis untuk memastikan pemandu mematuhi had laju...

Dah tahu ada banyak speed trap..masih lagi mahu memandu laju..bila dah kena saman tak terima kenyataan..tahu pula marah salahkan kerajaan...undang-undang langgar tak apa...jadi di musim perayaan ni pandulah cermat...berhati-hati di jalan raya...




1 comment:

Anonymous said...

baju biru tu kat mana tu? Jepun ke?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA